DINERKAART. 

versie D2108

Starters.

Gemengde noten – 4

noten. pinda’s. huisgebrand

Vechtbrood – 6

artisan huisbrood. aioli.
mediterrane mayo. gezouten boter

Spare Rib fingers – 8.5 (3 stuks)

BBQ saus. zuurwaren. tortillachips

Calamaris – 9

krokant jasje. knoflook-peterseliesaus

Plateau Visque – 19

calamaris. gambakroketjes. butterfly garnalen. pil pil gamba’s. tonijn. zalm. makreelmayonaise. garnalensalade

Macho’s – 8

tortilla chips. kaas
• salsa / room / quacamole •
extra saus +1

Asian mix – 9

rendang kroketje. saté kroketje. nasischijf. loempia. vlammetje. chilisaus

Borrelplank – 15

diverse borrelhapjes. sausjes
• warm / koud / mix •

Soep.

Robuuste uiensoep – 8

stevige soep. kaascrouton. bier

Tom Kha Kai – 8

kokosmelk. kip. paksoi. shiitake

Soep van de dag – 7

vraag ernaar bij de bediening

Voorgerechten.

Tikkeltje eigenwijze Sashimi – 12

kort gegrilde tonijn. koudgerookte zalm. wakame. wasabi. soya

Rundercarpaccio – 12

truffeldressing. Reypenaer kaas. rucola. pijnboompitten

Vitello Tonnato – 11

kalfsfricandeau. tonijnmayonaise. mesclun. kappertjes

Tommy Burrata – 10

vleestomaat. burrata. bruschetta. olijven. basilicum. brood

Tonijn & friends – 14

tonijncarpaccio. 3 tempura gamba’s. wakame. sushirijst. wasabimayo. sesamolie. soja

Poké Bowl.

gerecht uit Hawaii met sushirijst.

Visalicious 16

zalm. tonijn. wakame. avocado. wortelslierten edamame. gember. soya. wasabimayo. sesam.

Salades.

Geitenkaas – voor 9 | hoofd – 15

Geitenkaas. vijgen. chioggia. rucola. mesclun. pecannoten. rozemarijn/honing dressing.

Biefstuk – voor 12 | hoofd – 18

biefstukreepjes. bundelzwammen. groene asperges. sesamzaadjes. teriyaki-dressing

Caesar voor 10 | hoofd 16

gegrilde kip. little gem. parmezaanse kaas. ei. knoflookdressing. croutons. spek.

Warm.

Coquilles – 12

bloemkoolcr me. zoetzuur ingelegde romanesco. lardo di Colonnata

Kaasfondue – voor 9 | hoofd 16

in creusetpannetje. vechtbrood. groente

Gamba Pil Pil – 10

pannetje uit de oven. kruidige olie. knoflook. licht pittig

To Share.

Plateau Fruits de Mer – 16 p.p.

[ min. 2 pers. ]
zomeroesters.langoustines. green shell mosselen. sauce mignonette

Proeverij Riwald – 15 p.p.

[ min. 2 pers. ]
samen genieten. diverse voorgerechten. laat u verrassen door de chef

Ferme Kip.

Kip van de rotisserie – 23 | half – 17

wereldberoemd. perfect bereid in rotisserie. langzaam in kippenvet gegaarde groenten. spek. champignons. met appelcompôte. huisfriet en mayo.

Brafoer: geheime kruidenmix. favoriet
Spicy: pittige kruidenmix. voor de waaghals

Stoer stuk vlees.

steak en saus naar keuze. geserveerd met gepoft Brafoertje of huisfriet en mayo

Tournedos – 160 gr 22 | 220 gr 28 | 350 gr 32

IE. Black Aberdeen Angus

Diamanthaas – 160 gr 18 | 220 gr 24 | 350 gr 28

IE. Supermals v/d schouder

Ribeye – 220 gr 26 | 350 gr 30

IE. Black Aberdeen Angus

Tomahawk – 900 gram 29 p.p [min 2 pers]

IE. Ribeye met been
stoer stuk aan ‘t bot. samen delen.

• pepersaus / gepofte knoflook crème fraîche saus / rode wijnsaus / chimichurri • apart in een schaaltje •

Vlees.

Best-wel-tamme eend – 19

filet. gekarameliseerde witlof. Kriekbier-bessensaus.

Scheybeeck burger – 16

grote runderburger. black pepper bun. zuurwaren. tomaat. bacon. kaas. gekonfijte ui. huisfriet. mayo

Pork belly van de Green Egg – 18

langzaam gegaarde varkensbuik. nasi kuning. sajoerboontjes

Spareribs 500 g – 18 | 750 g – 22

Amerikaanse ribs. zuurwaren. BBQ-saus. huisfriet. mayo

Varkenshaassaté 2 stokken – 17 | 3 stokken – 21

atjarsalade. kroepoek. satésaus. huisfriet. mayo
• 2 stokken a 100 gram / 3 stokken a 100 gram  •

Chef’s special [ dagprijs ]

vraag ernaar bij de bediening

Vis.

Catch of Brafoer – dagprijs

fresh-off-the-boat. vraag ernaar bij de bediening.

Zalm van de Green Egg 21

linguine. pesto. bimi. limoenolie. huisfriet. mayo

Tonijnsteak 24

kort gegrild. sesam. wokgroenten. teriyaki. huisfriet. mayo

Linguine Frutti di Mare – 22

vongole, garnalen, scheermessen, krab, octopus. platte lintpasta. green shell mossels

Vega.

Zeewierburger – 16

zeewierbun. zuurwaren. kaas. rode ui.

Risotto ai Funghi – 17

bundelzwammen. king boleet. oesterzwammen. Parmezaanse kaas. rucola

Shared.

Combinatie proeverij – 26 p.p

[ vanaf 2 pers ]
samen genieten. diverse hoofdgerechten. op etagére. laat u verrassen door de chef
• combinatie van vlees en vis. huisfriet. mayo •

Extra.

huisfriet en mayo 4 / gepoft Brafoertje 4 / gegrilde groenten 3.5 / appelcompôte 3.5 / salade – 3.5

Dessert.

Opgeweckte wijckers – 9

geweckte aardbeien. frangipane. slagroom. aardbeienijs

Smoesjes – 7

drie soesjes. choco-, advocaat- en kersenroomijs. slagroom

Fruitsoep – 7

Cantaloupe meloen. rood seizoensfruit

Polder modder – 10

homemade brownie. chocomousse. chocoladeijs

Creme Brûlée – 7

klassieker. vanilleijs

Scroppino – 7

• original / limoncello / aardbei •

Brafoer cheesecake – 9

• seizoensfruit / caramel / chocolade •
de allerlekkerste. bolletje ijs

Hollands kaasplateau – 14

Hollandse kazen. dadel-vijgenbrood. Bourgondisch Lifestyle