DINERKAART. 

versie D2309.1

Starters to share.

Vechtbrood – 7

Artisan huisbrood. aioli. hummus. kruidenboter.

Padrón pepers – 11

balsamico. fleur de sel. olijfolie.

Spare Rib fingers – 9 

BBQ saus. zuurwaren. tortillachips.

Edamame boontjes spicy-chili – 9

peppadew. soja. koriander. sesam.

Edamame boontjes salty-lemon – 9

limoen. gember. koriander. soja. knoflook. fleur de sel.

Asian mix – 12

rendang kroketje. saté kroketje. nasischijf. loempia. vlammetje. chilisaus.

Macho’s

classic. tortillachips. kaas. 10
• salsa / room / guacemole •

spicy. jalapeño. chimichurri. 12
• salsa / room / guacemole •
extra saus +1

Taco trio – 16

taco. tonijn. kip. vegetarisch.

Pinsa coppa di Parma – 15

krokante pizza-focaccia. Parmaham. mozzarella.

Pinsa caprese – 14

krokante pizza-focaccia. tomaat. mozzarella.

Borrelplank – 21

diverse borrelhapjes. sausjes.
• mix van warm en koud •

Proeverij Riwald – 17 p.p.

[ min. 2 pers. ]
samen genieten. diverse voorgerechten. laat u verrassen door de chef.

Plateau Visque – 21

calamares. gambakroketjes butterfly garnalen. pil pil gamba’s. tonijn. zalm. makreelmayonaise. garnalensalade.

Salades.

Geitenkaas – voor 12 | hoofd – 18

geitenkaas. vijgen. chioggia. rucola. mesclun. pecannoten. rozemarijn/honing dressing.

Biefstuk – voor 15 | hoofd – 20

biefstukreepjes. bundelzwammen. groene asperges. sesamzaadjes. teriyaki-dressing.

Soep.

Robuuste uiensoep – 8.5

stevige soep. kaascrouton. bier.

Tomatensoep – 8.5

pomodori. mozzarella. basilicum.

Soep van de dag – 8.5

vraag ernaar bij de bediening.

Poké Bowl.

gerecht uit Hawaii. basis van sushirijst.

Visalicious – 20

zalm. tonijn. wakame. avocado. wortelslierten. edamame boontjes. gember. soja. wasabimayo. sesam.

Spicy avocado chicken – 18

kip. wakame. avocado. wortelslierten. edamame boontjes. gember. soja. sriracha mayo. sesam.

Voorgerechten koud.

Tikkeltje eigenwijze Sashimi – 15

kort gegrilde tonijn. koudgerookte zalm. wakame. wasabi. soja. sushi rijst.

Rundercarpaccio – 15

truffeldressing. Reypenaer kaas. rucola. pijnboompitten.

Steak kalfstartaar – 12

kalfstartaar. Pecorino. eidooier. basilicum.

Tommy Burrata – 12

gazpacho. vleestomaat. burrata. olijven. basilicum.

Tonijn & friends – 15

tonijncarpaccio. 3 tempura gamba’s. wakame. sushirijst. wasabimayo. sesamolie. soja.

Beef tataki – 15

rundvlees. ponzusaus. wakame. sesam.

Voorgerechten warm.

Gamba Pil Pil – 13

pannetje uit de oven. kruidige olie. knoflook. licht pittig.

Pannetje geen haast – 16

wijngaardslakken. beurre café de Paris.

Kaasfondue – voor 13 | hoofd 18

in creusetpannetje. mini broodjes. blauwe kaas. groente.

To Share.

Combinatie proeverij – 29 p.p.

[ min. 2 pers. ]
samen genieten. diverse hoofdgerechten. laat u verrassen door de chef. combinatie van vlees en vis. huisfriet. mayo.

Vlees.

Kalfsribeye – 28

saliejus. zomergroenten. aardappelsoesjes.

Scheybeeck burger – 18.5

grote runderburger. black pepper bun. zuurwaren. tomaat. bacon. kaas. gekonfijte ui. huisfriet. mayo.

Spareribs 300 gr – 16 | 500 gr – 20

Amerikaanse ribs. zuurwaren. BBQ-saus. huisfriet. mayo.

Varkenshaassaté

atjarsalade. cassave kroepoek. satésaus. huisfriet. mayo.
2 stokken à 100 gr 18 | 3 stokken à 100 gr 22

Peking eend – 25

geroosterd. rauwe groenten. bao buns. hoisin saus.

Tortellini – 21

Parmaham. pecorino. saliejus. saliefritot

Chef’s special. [ dagprijs ]

vraag ernaar bij de bediening.

Stoer stuk vlees.

steak en saus naar keuze. geserveerd met gepoft Brafoertje of huisfriet en mayo.

Tournedos – 160 gr 25 | 220 gr 32 | 350 gr 38

IE. Black Aberdeen Angus.

Diamanthaas – 160 gr 19 | 220 gr 25 | 350 gr 30

IE. Supermals v/d schouder.

Ribeye – 220 gr 28 | 350 gr 34

IE. Black Aberdeen Angus.

Tomahawk – 900 gram 36 p.p [min 2 pers]

IE. Ribeye met been
stoer stuk aan ‘t bot. samen delen.

• pepersaus / gepofte knoflook crème fraîche saus / rode wijnsaus / chimichurri • apart in een schaaltje •

Ferme Kip.

Kip van de rotisserie – 28 | half – 19

boerenkip. langzaam in kippenvet gegaarde groenten. spek. champignons. met appelcompôte. huisfriet. mayo.

Brafoer: geheime kruidenmix. favoriet.
Spicy: pittige kruidenmix. voor de waaghals.

Extra bij bestellen.

Huisfriet en mayo 5 / Gepoft Brafoertje 5 / Gegrilde groenten 4 / Appelcompôte 4 / Salade 4 / Edamame boontjes Salty lemon 9 / Edamame boontjes Spicy chili 9 / Dipperfries. Dipfrietjes. sausjes 6 / Dipperfries. Reypenaer kaas. / truffelmayonaise 9

Vis.

Catch of Brafoer – dagprijs

fresh-off-the-boat. vraag ernaar bij de bediening.

Zalm van de Green Egg 23

linguine. pesto. bimi. limoenolie.

Tonijnsteak 28

kort gegrild. sesam. wokgroenten. teriyaki. huisfriet. mayo.

Meat the new generation.

Foodrevolution. Eat what earth provides.

Truffel ravioli – 22

boletten. champignons. ricotta. rucola. truffel en Parmezaan.

Taco pulled pork – 21

plantaardig. peppadew. piri piri.

Meat the new bavette BGE 26

New Meat. plantaardig. grillgroenten. chimichurri.

Extra bij bestellen.

Huisfriet en mayo 5 / Gepoft Brafoertje 5 / Gegrilde groenten 4 / Appelcompôte 4 / Salade 4 / Edamame boontjes Salty lemon 9 / Edamame boontjes Spicy chili 9 / Dipperfries. Dipfrietjes. sausjes 6 / Dipperfries. Reypenaer kaas. / truffelmayonaise 9

 

Desserts.

Polder modder – 10

brownie. chocomousse. chocoladeijs.

Churros – 9

Brafoer gemaakt. chocolade saus. karamelsaus.

Sticky toffee – 8

kletskop. toffee. caramel.

Cheesecake – 9.5

keuze uit:
caramel topping
chocolade topping
fruit topping +2

Tom Pouce – 10

krokant. bladerdeeg. Zwitserse room. rood zomerfruit. amarenakersen-ijs.

Opgeweckte wijckers – 10

geweckte aardbeien. frangipane. slagroom. aardbeienijs.

Scroppino – 8

limoncello

Crème Brûlée – 9

klassieker. vanilleijs.