DINERKAART. 

versie D2201.6

Starters.

Gemengde noten – 4

noten. pinda’s. huisgebrand.

Vechtbrood – 6

artisan huisbrood. aioli. tapenade. gezouten boter.

Spare Rib fingers – 8.5 [ 300 gram ]

BBQ saus. zuurwaren. tortillachips.

Calamaris – 9

krokant jasje. knoflook-peterseliesaus.

Plateau Visque – 19

calamaris. gambakroketjes butterfly garnalen. pil pil gamba’s. tonijn. zalm. makreelmayonaise. garnalensalade.

Macho’s – 8

tortilla chips. kaas.
• salsa / room / quacamole •
extra saus +1

Borrelplank – 18

diverse borrelhapjes. sausjes.
• warm / koud / mix •

Soep.

Robuuste uiensoep – 8

stevige soep. kaascrouton. bier.

Tom Kha Kai – 8

kokosmelk. kip. paksoi. shiitake.

Soep van de dag – 7

vraag ernaar bij de bediening.

Voorgerechten.

Tikkeltje eigenwijze Sashimi – 12

kort gegrilde tonijn. koudgerookte zalm. wakame. wasabi. soja.

Rundercarpaccio – 14

truffeldressing. Reypenaer kaas. rucola. pijnboompitten.

Vitello Tonnato – 12

kalfsfricandeau. tonijnmayonaise. mesclun. kappertjes.

Tommy Burrata – 11

bruschetta. vleestomaat. burrata. olijven. basilicum.

Tonijn & friends – 15

tonijncarpaccio. 3 tempura gamba’s. wakame. sushirijst. wasabimayo. sesamolie. soja.

Poké Bowl.

gerecht uit Hawaii met sushirijst.

Visalicious – 18

zalm. tonijn. wakame. avocado. wortelslierten edamame. gember. soya. wasabimayo. sesam.

Salades.

Geitenkaas – voor 9 | hoofd – 15

geitenkaas. vijgen. chioggia. rucola. mesclun. pecannoten. rozemarijn/honing dressing.

Biefstuk – voor 13.5 | hoofd – 18.5

biefstukreepjes. bundelzwammen. groene asperges. sesamzaadjes. teriyaki-dressing.

Couscous voor 10 | hoofd 16

reepjes maiskip. mais. velderwten. munt. dadels.

Warm.

Coquilles – 12

bloemkoolcrème. zoetzuur ingelegde romanesco. lardo di Colonnata.

Kaasfondue – voor 10 | hoofd 16

in creusetpannetje. mini broodjes. kaas. blauwe kaas. groente.

Gamba Pil Pil – 11

pannetje uit de oven. kruidige olie. knoflook. licht pittig.

To Share.

Proeverij Riwald – 15 p.p.

[ min. 2 pers. ]
samen genieten. divers e voorgerechten. laat u verrassen door de chef.

Ferme Kip.

Kip van de rotisserie – 23 | half – 17

ereldberoemd. perfect bereid in rotisserie. langzaam in kippenvet gegaarde groenten. spek. champignons. met appelcompôte. huisfriet en mayo.

Brafoer: geheime kruidenmix. favoriet.
Spicy: pittige kruidenmix. voor de waaghals.

Stoer stuk vlees.

steak en saus naar keuze. geserveerd met gepoft Brafoertje of huisfriet en mayo.

Tournedos – 160 gr 22 | 220 gr 28 | 350 gr 32

IE. Black Aberdeen Angus.

Diamanthaas – 160 gr 18 | 220 gr 24 | 350 gr 28

IE. Supermals v/d schouder.

Ribeye – 220 gr 26 | 350 gr 30

IE. Black Aberdeen Angus.

Tomahawk – 900 gram 30 p.p [min 2 pers]

IE. Ribeye met been
stoer stuk aan ‘t bot. samen delen.

• pepersaus / gepofte knoflook crème fraîche saus / rode wijnsaus / chimichurri • apart in een schaaltje •

Vlees.

Zoervleisj – 19

runderstoof. kruidkoek. ui. appelcompote. huisfriet. mayo.

Scheybeeck burger – 16

grote runderburger. black pepper bun. zuurwaren. tomaat. bacon. kaas. gekonfijte ui. huisfriet. mayo.

Pork belly van de Green Egg – 18

langzaam gegaarde varkensbuik. nasi kuning. sajoerboontjes.

Spareribs 500 g – 19 | 750 g – 23

Amerikaanse ribs. zuurwaren. BBQ-saus. huisfriet. mayo.

Varkenshaassaté 2 stokken – 18 | 3 stokken – 22

atjarsalade. kroepoek. satésaus. huisfriet. mayo.
• 2 stokken a 100 gram / 3 stokken a 100 gram  •

Chef’s special [ dagprijs ]

vraag ernaar bij de bediening.

Vis.

Catch of Brafoer – dagprijs

fresh-off-the-boat. vraag ernaar bij de bediening.

Zalm van de Green Egg 21

linguine. pesto. bimi. limoenolie.

Tonijnsteak 26

kort gegrild. sesam. wokgroenten. teriyaki. huisfriet. mayo.

Linguine Frutti di Mare – 22

vongole, garnalen, scheermessen, krab, octopus platte lintpasta. green shell mossels.

Vega.

Linzen kikkererwt curry – 18

nasi kuning. sajoerboontjes. cashewnoten. koriander.naanbrood.

Risotto ai Funghi – 17

bundelzwammen. king boleet. oesterzwammen. Parmezaanse kaas. rucola.

Shared.

Combinatie proeverij – 27 p.p

[ vanaf 2 pers ]
samen genieten. diverse hoofdgerechten. laat u verrassen door de chef.
• combinatie van vlees en vis. huisfriet. mayo •

Extra.

huisfriet en mayo 4 / gepoft Brafoertje 4 / gegrilde groenten 3.5 / appelcompôte 3.5 / salade – 3.5

Dessert.

Opgeweckte wijckers – 9

geweckte aardbeien. frangipane. slagroom. aardbeienijs.

Tiramisu – 9

mascarpone. lange vingers. Tia Maria.advocaat. huisgemaakt.

Polder modder – 10

brownie. chocomousse. chocoladeijs.

Crème Brûlée – 9

klassieker. vanilleijs.

Scroppino – 7

• original / limoncello / aardbei •

Pastel de Nata – 8

bloedsinaasappel-sorbetijs. sinaasappelroom.

Hollands kaasplateau – 14

Hollandse kazen. dadel-vijgenbrood. Bourgondisch Lifestyle.