DINERKAART. 

versie D2005

Starters.

Gemengde noten – 4

noten. pinda’s. huisgebrand

Macho’s – 8

tortilla chips. kaas
• salsa / room / quacamole •
extra saus +1

Spare Rib fingers – 8.5 (3 stuks)

BBQ saus. zuurwaren. tortillachips

Vechtbrood – 5

artisan huisbrood. aioli.
mediterrane mayo. gezouten boter

Calamaris – 9

krokant jasje. knoflook-peterseliesaus

Borrelplank – 15

diverse borrelhapjes. sausjes
• warm / koud / mix •

Soep.

Robuuste uiensoep – 8

stevige soep. kaascrouton. bier

Pomodori tomatensoep – 7

romig. basilicum. mozarellabolletjes

Salades.

Geitenkaas – voor 9 | hoofd – 15

Geitenkaas. vijgen. chioggia. rucola. mesclun. pecannoten. rozemarijn/honing dressing.

Biefstuk – voor 12 | hoofd – 18

biefstukreepjes. bundelzwammen. groene asperges. sesamzaadjes. teriyaki-dressing

Koud.

Tikkeltje eigenwijze Sashimi – 12

kort gegrilde tonijn. koudgerookte zalm. wakame. wasabi. soya

Rundercarpaccio – 11

truffelmayo. Parmezaan. rucola. pijnboompitten

Steak Tartare- 11

rundvlees. mosterd. worchestersaus. tabasco. kappertjes. cournichons. sjalotjes. peterselie. ei. toast van briochebrood

Tommy Burrata – 10

vleestomaat. burrata. bruschetta. olijven. basilicum. brood

Pokebowl – 16

zalm. tonijn. wakame. avocado. wortelslierten. edamame. gember. soya. wasabimayo. sesam. sushirijst

Warm.

Kaasfondue – 9 | hoofd – 16

in creusetpannetje. vechtbrood. groente

Gamba Pil Pil – 10

pannetje uit de oven. kruidige olie. knoflook. licht pittig.

Ferme Kip.

Kip van de rotisserie – 23 | half – 17

wereldberoemd. perfect bereid in rotisserie. langzaam in kippenvet gegaarde groenten. spek. champignons. met appelcompôte. huisfriet en mayo.

Brafoer: geheime kruidenmix. favoriet
Spicy: pittige kruidenmix. voor de waaghals

Stoer stuk vlees.

steak en saus naar keuze. geserveerd met gepoft Brafoertje of huisfriet en mayo

Tournedos – 160 gr 22 | 220 gr 28 | 350 gr 32

SCO. Black Aberdeen Angus

Ribeye – 220 gr 26 | 350 gr 30

SCO. Black Aberdeen Angus

• pepersaus / gepofte knoflook crème fraîche saus / rode wijnsaus / chimichurri • apart in een schaaltje •

Vlees.

Kalfsoester – 19

gegratineerd met brie. rucola stamp. portsaus

Scheybeeck burger – 16

grote runderburger. black pepper bun. zuurwaren. tomaat. bacon. kaas. gekonfijte ui. huisfriet. mayo.

Zoervleisj – 18

runderstoof. kruidkoek. ui. appelstroop. huisfriet. mayo

Spareribs 500 g – 18 | 750 g – 22

Amerikaanse ribs. zuurwaren. BBQ-saus. huisfriet. mayo

Varkenshaassaté 2 stokken – 17 | 3 stokken – 21

atjarsalade. kroepoek. satésaus. huisfriet. mayo
• 2 stokken a 100 gram / 3 stokken a 100 gram  •

Vis.

Zalm van de Green Egg | 21

linguine. pesto. bimi. limoenolie. huisfriet. mayo

Tonijnsteak | 24

kort gegrild. sesam. wokgroenten. teriyaki. huisfriet. mayo

Vega.

Risotto ai funghi – 17

risotto. diverse paddenstoelen. pecorino kaas . rucola

Shared. (min 2 pers.)

Combinatie proeverij – 26 p.p.

samen genieten. diverse hoofdgerechten. op etagère. laat u verrassen door de chef
• combinatie van vlees en vis •

Extra.

huisfriet en mayo 4 / gepoft Brafoertje 4 / gegrilde groenten 3.5 / appelcompôte 3.5 / salade – 3.5

Dessert.

Polder modder – 10

homemade brownie. chocomousse. chocoladeijs

Creme Brûlée – 7

klassieker. vanilleijs

Opgeweckte wijckers – 9

geweckte aardbeien. frangipane. slagroom. aardbeienijs

Scroppino 7
• original / limoncello /aardbei •

Smoesjes – 7

drie soesjes. choco-, advocaat- en kersenroomijs. slagroom

Hollands kaasplateau – 11

hollandse kazen. dadel-vijgenbrood
(Bourgondisch Lifestyle)