Skip to main content
 

Check je saldo

Wie ga jij verwennen?

Wat geef je je vrienden, collega’s of geliefden nou het aller-aller-liefst? Juistem. Een onvergetelijke ervaring bij Brafoer. Dan zit je gezellig en eet je goed. Geen ingewikkelde gerechten, maar bekende klassiekers in een ander jasje. Van een halve kip, heerlijke steaks, pasta tot een vers visje. Met onze eigen Brafoer-twist, dat dan weer wel.

De Brafoer giftcard is te koop bij al onze vestigingen. Pakken we hem meteen feestelijk voor je in. En het tegoed op de giftcard kan in álle vestigingen van Brafoer besteed worden. Nu is het alleen nog de vraag…. Wie ga jij verwennen?

Enne hey.
Onze giftcards zijn een ‘serieus-very-nice-to-get’ relatiegeschenk. Wil je meerdere giftcards tegelijk bestellen? Stuur ons dan een mailtje of bel naar 0251 22 15 15.

Als je hem krijgt. Dan weet je het zeker. Jij gaat genieten met de spreekwoordelijk grote G. Wegdromen. Heerlijk zitten en geweldig eten. Bij Brafoer. Toch is het wel nice-to-know om te weten wat er dan precies op je giftcard staat die je gehad hebt. Of wat het saldo nog is, nadat je Brafoer al een keer bezocht hebt.

Type jouw giftcard-nummer in onze saldo-checker in. En binnen een paar seconden weet je alles. Hoef je alleen nog te bedenken welke locatie van Brafoer je kiest.

Waar te krijgen

Brafoer Beverwijk

Halve Maan 2
1948 LA Beverwijk
0251 – 22 15 15
[email protected]

Brafoer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 44
1961 NV Heemskerk
0251 – 22 15 15
[email protected]