Skip to main content

Op elke vraag een antwOOrd!

 

Mocht jouw vraag er niet tussen staat, schroom dan niet en stel um!
Neem contact op via: [email protected] of telefonisch via 0251 22 15 15.

WAT ZIJN JULLIE OPENINGSTIJDEN?

Brafoer is dagelijks geopend van ontbijt tot borrel en alles eromheen. Onze keuken is maandag tot en met zondag geopend van 09.30 uur tot 21.30 uur. De bar sluit als de gezelligheid op is.

We hebben er onvoorstelbaar veel zin in om jullie in de watten te leggen. See you soon!

IS HET AAN TE RADEN OM VAN TE VOREN TE RESERVEREN?

Reserveren mag, maar hoeft niet.

Wil je echt zeker zijn van een lekker plekje, dan kun je gemakkelijk een tafel reserveren via deze link. Liever telefonisch reserveren, dat kan natuurlijk ook nog steeds, sterker nog.. Face-to-face in de zaak kan ook nog bij ons.

Houd er wel rekening mee dat je tot 4 uur van te voren online kan reserveren. Binnen 4 uur dien je even een klein belletje te plegen, dan bespreken we samen een tafeltje.

WIJ GEVEN EEN FEESTJE BIJ BRAFOER, MOGEN WE ONZE TAFEL VERSIEREN?

Bij Brafoer zijn we gek op feestjes! Maaaaar… wij houden ook-wel-graag rekening met de andere gasten in ons restaurant. Wil je jouw feestje/verjaardag/babyshower te gek aankleden? Dan overleggen we dit graag even van te voren. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons op 0251 22 15 15.

HOE IS HET PARKEREN EN DE BEREIKBAARHEID BIJ BRAFOER?

Brafoer is easypeasy te bereiken met de auto of het OV. En parkeren is al helemaal goed geregeld.

BRAFOER BEVERWIJK

Parkeren: Dat kan op het parkeerterrein voor de deur. Er is plek genoeg! Vanaf 18.00 uur en op zondag is het gratis (m.u.v. donderdagavond en koopzondag).
Achter het busstation, aan de overkant over het spoor, kun je altijd gratis parkeren.

Openbaar vervoer:  Het trein- en busstation van Beverwijk ligt aan de overkant van Brafoer Beverwijk. Op minder dan 1 minuut lopen.


BRAFOER HEEMSKERK

Parkeren: Dat kan op het parkeerterrein voor de deur. Er is plek genoeg! Er geldt een blauwe zone. Dus neem de welbekende blauw schijf mee!

Openbaar vervoer:  Brafoer Heemskerk ligt midden in het centrum van Heemskerk, er gaat een trein naar station Heemskerk en vandaaruit rijden de bussen naar het centrum. Met een klein kwartiertje ben je van station Heemskerk in het centrum.

MAG MIJN HOND MEE NAAR BINNEN?

Hoewel wij blaffende viervoeters helemaal te gek vinden, zijn deze binnen in ons restaurant helaas niet toegestaan.

Uiteraard zijn ze op ons terras wel van harte welkom! Voor Brafoer Heemskerk is het ietsje-pietsje gecompliceerder. Want daar is het terras (in de winter  voornamelijk) een dichte ‘serre’ die bij het restaurant wordt getrokken. En dan…. je raad het al. Is het ook op het terras niet toegestaan jouw viervoetige vriend mee te nemen.

IK WIL GRAAG WERKEN BIJ BRAFOER, KAN DAT?

Wij zijn altijd opzoek naar horeca toppers. Ben jij die echte doorzetter en wil je een keer kennismaken?
Stuur ons dan een e-mail met daarin jouw CV, motivatie en pasfoto. En ga voor onze vacatures naar: www.brafoer.nl/vacatures

WAT ZIJN JULLIE SPECIALITEITEN?

Wereldberoemd en perfect bereid; onze specialiteit “Kip van de rotisserie”

Maar naast al die fijne om-je-vingers-bij-af-te-likken rotisserie kippen, kan je ook nog eens super-de-puper goed vlees eten bij Brafoer. Wij verzamelden ze op onze kaart onder het kopje stoer vlees van het ’Rundergilde’. Chefkok Jos en zijn team selecteerde ze op kwaliteit en smaak.

VERANDERT DE MENUKAART REGELMATIG?

Bij Brafoer willen we je niet vervelen, daarom passen wij onze menukaart regelmatig aan. De echte hardlopers laten we natuurlijk wel lekker staan, want hey, die wil je toch niet missen?

Ook naast de kaart houden we de variatie er lekker in. Onze bediening vertelt je graag over de wisselende weekgerechten!

STAAN ER OOK VEGETARISCHE GERECHTEN OP ONZE KAART?

Naast al dat vlees-en-vis-geweld serveren wij uiteraard ook een aantal vegetarische gerechten. En daarnaast hebben we een aantal plantaardige (vleesvervangende) gerechten op onze kaart.

Speciale dieetwensen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] of bel ons op 0251 22 15 15.

IS HET MOGELIJK ALLEEN EEN BORRELTJE AAN DE BAR TE DOEN?

Uiteraard, bij Brafoer zit je goed en eet je lekker, dat vertelden we al. Maar drink je ook fijn: belachelijk lekker borrelgenot bij Brafoer.

Bij Brafoer ontmoet je elkaar en geniet je van een mooi glas wijn, cocktail of een Gin & Tonic. Aan de bar, of gewoon lekker na het diner. Schuiven wij tegen die tijd de schuif ietsje-pietsje-harder. Op standje borrel.

IS BRAFOER EEN ERKEND LEERBEDRIJF?

Ja, zeker! Wij werken graag samen met leerlingen, dus heb je interesse in een te gekke stage? Neem dan contact op en stuur je motivatiebrief, CV en pasfoto naar [email protected]

WAAR KAN IK TERECHT MET KLACHTEN?

Is jouw ervaring niet-zo-smooth verlopen? Dan horen we dat graag. Stuur even een mailtje naar [email protected]
Thanks voor jullie aanmoedigingen en trainingstips, dat geeft ons energie!

ZIJN JULLIE GEOPEND MET DE FEESTDAGEN?

Bij Brafoer houden we van de feestdagen! En soms gooien we er een best-wel-speciaal sausje overheen. Wil je meer weten, houd dan even onze Facebookpagina in de gaten. Hier vertellen we je alles!

KAN ER OP REKENING BETAALD WORDEN?

Wij begrijpen dat het soms makkelijker is voor groepen om op rekening te betalen. Geen probleem! Alleen zouden we dit wel graag van te voren willen weten.

Stuur je ons een mail? [email protected]

KAN IK BIJ BRAFOER BETALEN MET CREDITCARD?

Wij begrijpen dat het soms makkelijker is om met een creditcard te betalen. Dat is geen probleem! Alleen zouden we dit wel graag van te voren willen weten.

Stuur je ons een mail? [email protected]

VOORWAARDEN GIFT CARD BRAFOER

Een gift card kan voor een minimumwaarde van 5 euro en een maximumwaarde van 250 euro worden aangeschaft. Een cadeaubon kan in een vestiging van Brafoer worden aangeschaft. Een gift card kan niet middels een andere gift card worden aangeschaft.

Iedere gift card is voorzien van een uniek kaartnummer. Iedere gift card wordt slechts éénmaal verstrekt. U dient de gift card zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal of verlies vindt er geen vergoeding plaats. In geval van diefstal, verlies of beschadiging kan de kaart met behulp van het kaartnummer worden geblokkeerd en kan de restwaarde van de kaart worden verwijderd. Om een cadeaubon online te gebruiken dient u de door u geselecteerde producten in het “winkelwagentje” te plaatsen. Tijdens het betaalproces selecteert u vervolgens als betaalmethode “cadeaubon” en vult u de exacte barcode en pincode in.

Gift cards zijn niet onderworpen aan BTW en worden derhalve exclusief BTW aangeschaft.

Iedere gift card is onbeperkt in te leveren.

Gift cards zijn niet inwisselbaar voor geld.

De restwaarde van de gift card kan worden gebruikt bij een volgend bezoek. Deze waarde is zichtbaar op de kassa bij Brafoer.

Indien het totaalbedrag van de besteding hoger is dan de waarde van de gebruikte gift card, dient het verschil betaald te worden met één van de overige beschikbare betaalmiddelen.

WAAR KAN IK MIJN SALDO CHECKEN VAN MIJN BRAFOER GIFT CARD

Je kan hier je saldo checken op onze speciale Gift card pagina.