BARFOER

versie BF2006

Vinger-likkend-goed.

Vechtbrood – 6

artisan huisbrood. aioli. Mediterrane mayo. gezouten boter

Spare Rib fingers – 8.5

BBQ saus. zuurwaren. tortillachips
[ 3 stuks ]

Gemengde noten – 4

noten. pinda’s. huisgebrand

Bitterbal – 1

[ vanaf 4 stuks ]
top kwaliteit. met mosterd

Macho’s – 8

tortilla chips. kaas
• salsa / room / quacamole •
extra saus +1

Kaasstengels – 1

[ vanaf 4 stuks ]
de originele. met chilisaus

Tuintje van Brafoer – 8

rauwkost. hummus. tomatensalsa

Calamaris – 9

in krokant jasje. knoflook-peterseliesaus

Dipper Fries – 5

dipfrietjes. met sauzen

Asian mix – 8

rendang kroketje. saté kroketje. nasischijf. loempia. vlammetje. chilisaus

Borrelplank – 15

borrelhapjes en sauzen
• mix van warm en koud •

Fried mix – 15

gemengde frituursnacks. sausjes

Hollands kaasplateau – 14

hollandse kazen. dadel-vijgenbrood. Bourgondisch Lifestyle

Plateau Visque – 19

calamaris. gambakroketjes. butterfly garnalen. pil pil gamba’s. tonijn. zalm. makreelmayonaise. Garnalensalade

To share.

Plateau Fruits de Mer – 16 p.p.

[ min. 2 pers. ]
zomeroesters.langoustines. green shell mosselen. sauce mignonette

Voor de zoetekauw.

Ouderwetse appeltaart – 3.7

klassiek. van de Goede Buur. slagroom + 0.5

Carrot Cake – 4.7

luchtig. kruidig. pecannoten. romige topping

Brafoer Cheesecake – 4.7

de allerlekkerste

Lekkers van der Linde

• banketbakkers mergpijp – 3.2 / slagroomtruffels 100gr – 4.5 •

Gebak van de dag – 4.2

vraag er naar bij de bediening

Brownie – 3.2

Brafoergemaakt

Red velvet – 5.2

Fluweelzacht. Chocolade