Reserveren

Yah. We’re back. En we hebben er onvoorstelbaar veel zin in om jullie in de andere-halve-meter-op-afstand watten te leggen.

De ‘regeltjes’

  • Ons terras gaat per 1 juni open, hiervoor kan niet worden gereserveerd.
  • De huidige RIVM richtlijnen stellen geen maximum aan de groepsgrootte als jouw gezelschap tot één huishouden behoort. Online kun je tot 4 personen reserveren. Is jouw huishouden groter dan 4 personen? Reserveer dan alsjeblieft telefonisch via 0251-221515 of per mail info@brafoer.nl.
  • Voor niet huishoudens is de regel: maximaal 2 personen aan 1 tafel. Kom je met meer: gezellig! Alleen zullen we jouw gezelschap op 1,5 meter van elkaar moeten zetten. We doen ons best om jullie naast elkaar te plaatsen, maar soms kan het voorkomen dat dit niet (helemaal) lukken zal.

Omdat het allemaal best wennen is

  • Meer informatie over de gevolgen van de RIVM richtlijnen en reserveren lees je in onze best-wel-vaak-gestelde-vragen: FAQ en de Brafoer ‘corona-spelregels’ vind je hier.

Dezelfde dag nog langskomen?

Gezellig! Houd er wel rekening mee dat je tot 4 uur van te voren online kan reserveren. Binnen 4 uur dien je even een klein belletje te plegen.

TEL: 0251 22 15 15

BETAALMOGELIJKHEDEN BIJ BRAFOER

CASH GELD KAN

BIJ VOORKEUR MET PIN

MET CREDITCARD OP VERZOEK MOGELIJK