BABY SHOWER

Bij Brafoer zit je lekker en eet je goed op elk moment van de dag. Of eigenlijk op alle best-wel-belangrijke momenten in ‘t leven. Want bij Brafoer zijn we er voor jou. Altijd.

En als je als aanstaande moeder serieus-flink in het zonnetje wordt gezet door je BFF’s. En overladen met cadeaus en aandacht. Waar doen ze dat dan het aller-aller-liefste? Juistem: bij Brafoer. Wij zorgen voor alles wat de aanstaande moeder lekker vindt. Cupcakes, zoutjes, chocola, ‘n hysterische taart. Zolang ie maar calorierijk én best-wel-heel-ergfeestelijk is. Paar non-alcoholische drankjes ‘at-the-side’. En misschien‘n fijne fles bubbels voor de girls die niet zwanger zijn?

En voor alle toegewijde mannen die het ook wel verdienen even in de spotlight te staan pak je gewoon onze mannelijke variant van de babyshower: de ‘biershower’. Een fijne ‘last-hoorah’ voor de papa-to-be.

Tijdens de babyshower serveren we onbeperkt thee in de variant naar uw keuze

Vooraf
soepje

Hartig
mini sandwiches
mini quiches

Zoet
donuts. muffins.
brownies.
cupcakes in roze
en/of blauw

*Check de babyshower flyer voor prijzen en meer informatie.

HIGH TEA

Oke. Je houdt van Gossip Girl, lekker kletsen en theedrinken. Dan voldoe je redelijkerwijs al aan de belangrijkste voorwaarden voor een High Tea bij Brafoer. Enige wat je dan nog nodig hebt is een ‘a-reason-to-party’. En nou das dan-ook-weer-niet-zo ingewikkeld. Toch? Die reden haal je gewoon van de keukenkalender af bij je (groot)moeder.

Diverse soorten verse thee op tafel, die je met een zeefje in het hete water kunt soppen. Dat is eens wat anders dan een één-uit-duizend-thee-zakje uit de verpakking scheuren, om vervolgens nonchalant in het water te plenzen. En vergis je niet hoor. De lekkere hapjes zijn weliswaar mini-varianten. Klein formaat. Maar voordat je in alle nuchterheid denkt: “och, dah douw ‘k in unne holle kies”. Dan zit je er alvast naast. O, en tijdens de High Tea word er constant kokend water geserveerd, zodat je zelf je thee kunt maken. En ondanks dat je bij Brafoer lekker zit. Zit je met een héérlijk theetje en fijne hapjes toch nèt even beter.

Tijdens de High Tea serveren we onbeperkt thee in de variant naar uw keuze

Vooraf
soepje

Hartig
mini sandwiches
mini quiches

Zoet
donuts. muffins.
brownies. cupcakes

*Check de High Beer flyer voor prijzen en meer informatie.

HIGH BEER

Onze High Beer is de stoere variant van de High Tea. Drie ‘bad-ass’ soorten bier, gecombineerd met stoere hapjes en lekkernijen ‘at-the-side’. En bij Brafoer houden we net als jij van best-wel-heel-erg fijne biertjes gecombineerd met lekker eten. Noem het Bier-shower als het ter viering van ‘that-special-upcoming-new-one’ is. Noem het wat je wilt. Bier en eten. Het is een ‘super-de-puper’ combi.

En mocht je denken: dat is écht alleen voor kerels. No way. Want als zelfs mannen een beetje vrouwelijker worden van bier drinken, waarom zou een lady zich er niet aan wagen? Dus kom samen met je beste maatjes. Vrouw, man: doet-er-niet-toe. Oké, voordeel voor mannen is dat de o-zo-belangrijke-mannelijkheid niet aan de kant geschoven hoeft te worden om een zoete witte wijn te bestellen. Nope. Gewoon nonchalant aan de pils. Samen met je (buur)vrouw.

*Check de High Beer flyer voor prijzen en meer informatie.

HIGH WINE

Als één van je voornemens is om meer te genieten van een fijn glas wijn bij Brafoer, dan wordt je sowieso enthousiast van onze High Wine. En als je dan een moment hebt waarvan je vind dat die omlijst moet worden. Dan reserveer je een fijne plek, bel je wat vrienden en/of vriendinnen en ga je op pad naar Brafoer.

We zetten je in een lekker hoekje. Op ‘n lekkere wandbank, relaxed bij de haard of juist aan onze één van onze hoge tafels. En je neemt het ervan. Want bij Brafoer ontmoet je elkaar. En waar kun je die ‘memory-making-moments’ beter mee vieren dan met een goed glas wijn? En laten we bij Brafoer nou es een fijne High Wine hebben.

Tijdens de High Wine serveren wij 3 verschillende wijnen
geserveerd met bijpassende hapjes

*Check de High Wine flyer voor prijzen en meer informatie.