Vier je kerst bij magisch brafoer!

KERSTBRUNCH - A LA CARTE LUNCH & DINER - BORREL - KOEK EN ZOPIE - SCHAATSBAAN

Natuurlijk kun je met kerst in het kringetje zitten naast je tante-die-je-één-keer-per-jaar-ziet. Of de Kerstavond vieren in de sfeervolle huiskamer van je schoonouders. Maar je kunt óók jouw Kerst vieren bij Brafoer. Neem je familie en vrienden mee, want bij Brafoer zit je ook met de Kerstdagen gezellig en eet je goed.

Tijdens de mooiste tijd van het jaar voeren we op beide kerstdagen een wel-heel-erg smakelijke brunch. Met de nodige Kerstflair en bijbehorende Brafoer-twist. Daarnaast kun je ook lekker-gewoon-a-la-carte-lunchen, dineren of borrelen. Of een koek-en-zopie pakken in ons proeflokaal, na het schaatsen op de glimmende-oer-Hollandse schaatsbaan bij ons voor de deur.

Tikkeltje eigenwijze kerstbrunch

Bij ons geen aller-aller-grootste groepen, maar een intiem feestje. Dat scheelt weer. Hoef je dus niet telkens heen en weer te lopen met je bordje. Vechten met wildvreemden om het aller-laatste bolletje carpaccio te scoren. Ho ho ho. Een goed gesprek met mensen om wie we geven: that’s what it’s all about. Toch? Bij Brafoer zijn we gek op die ongecompliceerde-intieme gezelligheid, want bij Brafoer ontmoet je elkaar.

De brunch bestaat uit een uitgebreid en luxe ensemble dat op tafel zal worden gepresenteerd. Kun je evengoed dus lekker opscheppen tot je die nieuwe riem – die je cadeau hebt gekregen onder de boom terwijl je duidelijk om een nieuwe televisie had gevraagd – even op een wijder standje moet zetten. Een tip: trek die tafelarrangering nou maar naar je toe. Want straks zit je de gehele brunch vast aan… juist. Die. Das dus weer het nadeel van intiem. Dat dan weer wel.

Reserveren kan online. Het is sterk aan te raden tijdig te reserveren. Zeker voor grotere groepen, gezien er tijdens ons intieme feestje maar beperkt plek is voor groepen tot 12 personen.

RESERVEREN BRUNCH 1E KERSTDAG
RESERVEREN LUNCH 1E KERSTDAG

Diner 1e kerstdag = reeds volgeboekt!

RESERVEREN BRUNCH 2E KERSTDAG
RESERVEREN LUNCH 2E KERSTDAG

Diner 2e kerstdag = reeds volgeboekt!

it's beginning to lOOk a LOt Like kerstmis

INHOUD VAN ONZE INTIEME BRUNCH

Assortiment van luxe brood; kerststol, duivenkater en kerstbanketstaaf
Assortiment zoete mini’s; donuts, soesje met room gevuld en muffins
Assortiment kleine harde broodjes.
Mini sandwichbroodje met kruidenkaas, gerookte zalm, rode ui en ijsbergsla
Assortiment luxe vleeswaren (zoals rosbief, kalfsfricandeau, Spinata Romana)
Roerei met gerookte aalfilet en dille
Roomboter en sinaasappelmarmelade
Roomsoep van groene asperges met kervelolie
Garnalenkroketje
Panna cotta met Amarene kersen
Salade van vers seizoensfruit

23,- p.p.