Skip to main content
 
 

KONINGSDAG VIER JIJ IN StIJL

KONINGSDAG VIER JIJ IN StIJL

Koningsdag Beverwijk

Omdat wij bij Brafoer nu eenmaal best-wel-heel-erg van een feestje houden. Dachten we. Is het niet heel erg fijn als we met de Koningsdag in Beverwijk lekker kunnen dansen? Met een borrel erbij? Daar hoefden we dus niet lang over na te denken.

Daarom pak Brafoer Beverwijk dit jaar Koningsdag ook weer bij de welbekende hoorns. Op het Stationsplein te Beverwijk staan lokale helden ‘ready-to-rock’. Binnen bij Brafoer Beverwijk zelf is het business-as-usual. Kun je borrelen, lunchen en dineren wat de klok slaat. En ondertussen zorgen serieus-gave-lokale bands voor de exact de juiste muzikale toon. Op het Stationsplein.

Borrelen, dansen en.... springen voor de kids!

Natuurlijk zijn we ook de aller kleinste niet vergeten, Want Brafoer zet om 15.00 uur een geweldig springkussen neer! Lekker onder de Linden. Zo geniet jij nog een tikkeltje extra tijdens de optredens van deze lokale helden.

Stationsplein

Dus. Resumé. Koningsdag. Stationsplein Beverwijk. Op 27 april 2024. De handen in de lucht. En de keeltjes gesmeerd. Dankzij al die heerlijke lokale tunes. Knal er een cirkel omheen in je agenda. Van 15:00 tot 21:00 uur. Brafoer is beretrots op deze lokale helden. We kunnen dan ook niet wachten om te laten zien dat Beverwijk een fantastische plek is. Een plek vol talent. En heel-erg-veel-gezelligheid. Kaarten? Nope. Niet nodig. Entree is gratis!

Line up

RUUD JANSEN BAND

De band speelt het beste uit 50 jaar popmuziek. Het repertoire kent een grote afwisseling. feesten, partijen, festivals e.d. vond men het welletjes. De band komt nu alleen nog bij elkaar voor speciale projecten, zo ook dit jaar bij Kingsfoer.

DE DECADES

De Decades bestaan als band vanaf 2015. De muziek die zij maken is veelal stevige Rythm and Blues, met het accent op blues, maar ook een zijstapje naar Poppy muziek. Daarnaast schuwt de band ook niet om (semi)akoestische te spelen.

RAVELS

Deze vijfkoppige coverband uit de IJmond zoekt de rauwe randjes op uit deze unieke periode van de rock muziek. Met een uitgebreid repertoire aan bekende en onbekendere 60’s en 70’s parels, is dit geen dertien-in-een-dozijn coverband. De nummers worden niet zomaar nagespeeld, maar vol overgave in een krachtige show gebracht.

DE NEVEN VAN ED

Met covers van o.a. The Rolling Stones, Dire Straits, Guns ‘n Roses, Golden Earring, The Beatles, AC/DC en Pink Floyd. Vaak hard rockend en soms laid back weten zij altijd de juiste sfeer te treffen. De Neven zijn een opvallende combinatie van dertigers en zestigers, die de covers zo enthousiast weten te brengen dat ze weer helemaal nieuw lijken.