Skip to main content
 
 

‘Do you miss us aLready? Because we missed you!'

Nu dat o-zo-fijne zonnetje zich dagelijks weer laat zien. Jullie ons in Beverwijk alweer een tijdje moeten missen. De avonden nèt een tikkeltje langer worden. En het herstel van de brandschade nog wel een snufje magie en een vleugje tijd kan gebruiken. Is het tijd voor een serieus ‘backup-plan’.

En wàt voor één. Want. Langs de waterkant staat Brafoer weer te shinen. Jup. In “POP-UP” style. Direct aan ons zonovergoten terras. In die heerlijke omgeving onder de Linden. Dus. Flaneer jij weer met je beste outfitje. En geniet je van de lekkerste cocktails. Je ‘all-time- favorite’ gerechten. Fijne deuntjes. Gewoon. Zoals je dat gewend bent bij Brafoer.

Dus. Schuif aan. En dan zit jij straks firstrow tijdens een lunch, borrel of diner in onze pop-up in Beverwijk. Voor nu nog even geen reserveringen [op inloop].  maar vanaf 05 juni werken we weer met ons reserveringssysteem.  Reserveren is sterk aan te raden. dus. maak hem alvast en verzeker jezelf van een fijne spot. [Let op. Reserveren op het terras is niet mogelijk.]

RESERVERENPOP-UP MENU KAART

OPENINGSTIJDEN

Vanaf donderdag 30 mei schuif je weer aan voor een ontbijt. lunch. borrel of diner zoals je dat gewend bent bij Brafoer.
Heerlijk in ons geweldige POP-UP restaurant. We hanteren onze gebruikelijke openingstijden.

  • Onze keuken is geopend maandag tot zondag van 09.30 tot 21.30 uur.
  • De bar sluit als de gezelligheid op is.

CADEAUBONNEN

Looking for the perfect gift? Ook in onze pop-up kun je terecht met onze cadeaubonnen.

braFOER BEVERWIJK

Jup. Tot nader order. Is ons vlaggeschip Brafoer Beverwijk gesloten. Op 17 april is Brafoer Beverwijk getroffen door een grote brand. Met alle schade die daarbij is komen kijken is onze vestiging in Beverwijk voorlopig gesloten. Maar zoals je weet is Brafoer er voor jou, ieder moment van de dag. Dus schuif je voor nu heerlijk aan in ons Pop-up restaurant aan de waterkant op het Stationsplein in Beverwijk of verover je een plekje in onze vestiging in Heemskerk. Heerlijk.