Winter wonder arrangementen

BEDRIJFSBORREL - NIEUWJAARSBORREL - KERSTBORREL

De aanvragen voor borrels, diners en feestjes rondom de Kerstperiode stromen al in rap tempo binnen. Want bij Brafoer wil je zijn!

Het leuke is dat je naast het proeflokaal in Brafoer zelf, je nu ook je (nieuwjaars)borrel in ons pop-up schaatscafé kunt boeken. Jup. Vanaf 6 december zit je eersterangs. Met een hapje en drankje pal aan de Rabobank Schaatsbaan. En mocht je zin hebben: dan zwier je ook zelf samen met je collega’s, vrienden of familie over het ijs. Nice.

Vier je borrel bij magisch Brafoer

Bij Brafoer zit je vanaf 6 december tot en met 5 januari dus nóg koeler dan normaal. Spreekwoordelijk dan. Want we maken het gezellig en comfortabel in ons schaatscafé hoor. Sfeervolle kaarsjes aan. Heatertje op comfortabele temperatuur. En we zijn bovendien de hele dag geopend tot 22.00 uur doordeweeks en 23.00 uur in het weekeind. Voor iedereen: voor de dapperen onder ons, de creatievelingen, voor de liefhebbers, de ouwe garde, de baardloze hipster, de hormoon-exploderende moeder in spé. Voor wie dan ook: in ons Schaatscafé zit je behoorlijk lekker.

En als je dan zin hebt in een fijne borrel met voortreffelijke ‘om-je-vingers-bij-af-te-likken’ hapjes van onze Borrelplank. Of een smaakvolle winterse stamppot. Dan kies je voor ons één van onze arrangementen. Dus wil jij ook in stijl jouw jaar afsluiten? Boeken en reserveren doe je via info@brafoer.nl.

Check de arrangementen hieronder.

make it a winter wOnder bOrrel tO remember

Brafoer Ice toer

€ 19,- p.p.

IJskoud genieten bij Brafoer of in het Schaatscafé

2 uur bier/fris/wijn
3 rondjes gemengde borrelhapjes
+
1 uur
schaatstoegang
(incl. schaatshuur)

Stamppotbuffet

€ 27,- p.p.

Zoervleisj
runderstoof. rode kool. cranberrycompote. aardappelpuree
Hutspot
zacht gegaarde kalfswangen. braadjus
Stamppot boerenkool
uitgebakken spekjes. rookworst
Zuurkoolschotel
aardappelpuree gegratineerd
Kapucijners
uitgebakken spekvet. ui. zuurwaren. piccalilly

+
1 uur schaatstoegang incl. schaatshuur

Optioneel: 2 uur bier/wijn/fris voor +16,- p.p.

Een winter wonder arrangement op maat reserveren? Stuur dan een mailtje naar info@brafoer.nl of bel 0251 – 262083.