WINTERGARDEN (GROEPS) ARRANGEMENTEN

2 december 2022 t/m 12 januari 2023

Bij Brafoer zijn we dol op de winter maanden. Dat cozy gevoel. Samen met jouw familie, vrienden of collega’s. Proosten op een fijn 2022 en een toast op een nog fijner 2023.

En om de December maanden nog een tikkeltje magischer te maken zet Brafoer naast die glimmende-oer-Hollandse schaatsbaan onze Brafoer winter garden. The new place to be. Want wat je ook te vieren heb.. In Brafoer’s winter garden kan het allemaal! Jup.

Onze ‘wintergarden’ is geheel gehuld in die o zo heerlijke Brafoer-stijl. Dat gecombineerd met fijne Kerstsferen. Gezelligheid en leuk gezelschap. Dan weet je dat wordt een heerlijk moment.  Want Brafoer is er voor álle momenten van de dag. Of eigenlijk voor alle best-wel-belangrijke momenten in het leven. Want bij Brafoer zijn we er voor jou. Altijd.

Stap in de wereld van Brafoer’s Wintergarden. Onze eigen mini-Brafoer. Op het mooiste plein van Beverwijk. En het mooiste is: we leggen je van het begin tot het einde in de welbekende watten.

Of dat nu een borreltje in een beperkt gezelschap is. Of dat nu een hele middag of avond is. Of met een grote groep. Ons team is de hele dag druk met details, amuses, cocktails, fijne gerechtjes, lekkere wijnen en attente service.

Onze groepsarrangementen vindt je hieronder. We hebben nog een paar dagen vrij voor jouw borrel. Onze backoffice staat je graag te woord.

“And make it a night to remember!”

RESERVEREN? LET US KNOW

WELCOME TO BRAFOER’S WINTER GARDEN

Bij Brafoer zijn we dol op de winter maanden. Dat cozy gevoel. Samen met jouw familie, vrienden of collega’s. Proosten op een fijn 2022 en een toast op een nog fijner 2023.

En om de December maanden nog een tikkeltje magischer te maken zet Brafoer naast die glimmende-oer-Hollandse schaatsbaan onze Brafoer winter garden. The new place to be.
Want wat je ook te vieren heb.. In Brafoer’s winter garden kan het allemaal!

Check onze groeps arrangementen and make it a night to remember!

WAAR HEB JIJ ZIN IN?

WAAR HEB JIJ ZIN IN?