Heemskerk

Koningsnacht Heemskerk

Met fel oranje stift heeft Brafoer deze dag omcirkeld in onze agenda. Wéken kijken we er al naar uit: Willemsday! En als er één weet hoe je een feestje geeft, dan is het onze Koning. Een hele nacht en dag ongegeneerd genieten. Nu zijn we bij Brafoer inmiddels best-wel-wat Koninklijke hectiek gewend. Van Majesteuze cocktails, Vorstelijke wijntjes tot Meesterlijke gerechten. Dat is dagelijkse kost. Maar toch. Als onze koning Willem-Alexander jarig is. Dan doen we er graag een schepje bovenop.

Dus pakken we bij Brafoer Heemskerk met Koningsnacht [én dag] flink uit. Op het Burgemeester Nielenplein stampen in de tent. En. Toch weer een ‘tikkeltje’ eigenwijs. In Brafoer Heemskerk zelf een wat meer ‘sophisticated’-borrel-feestje.

Kings Cocktail Eve

26 APRIL | 19:30 UUR BRAFOER HEEMSKERK

Tot 17.00 uur is het ‘business as usual’. Maar vanaf 19.30 uur kies je voor de tasty “Kings Cocktail Eve”. Een exclusieve avond in Brafoer Heemskerk zelf. Daar geniet jij van onze cocktail & GT bar, de fijnste tunes van onze Resident DJ Remy Sylves, saxy geluiden van onze Saxofoniste Sanne Landvreugd. Én ook nog eens smullen van onze heerlijke borrelkaart. Zit je heerlijk ontspannen met je ‘besties’. In stijl.

Dus. Scoor ze snel. Jouw tickets voor de exclusieve Kings Cocktail Eve bij Brafoer. Tickets zijn beperkt beschikbaar en kosten 15 euro per persoon. (Aan de deur 25 euro p.p). Dat is inclusief een welkomstdrankje. Dan ziet het er toch écht naar uit dat jij Brafoer ook met Koningsnacht niet hoeft te missen.

BESTEL TICKETS

KONINGSNACHT VIER JIJ IN STIJL

CHECK DE FLYER

Paperplane

26 APRIL | 19:00 UUR PLEIN HEEMSKERK | ENTREE TENT IS GRATIS

Koningsnacht? Vanaf 19.00 uur sta jij op het plein bij Brafoer Heemskerk. Want daar staat als vanouds een ‘pre-covid-serieus-lekker-tent’ op het Burgemeester Nielenplein. Met de traditionele heerlijk bekende, maar o zo ruige deuntjes van Paperplane. Dé bekendste feest-rock bands uit Noord-Holland. Met dampende live sets, die je in hoofd en heupen raakt. Entree is gratis. Aight.

Koningsdag Heemskerk

Business as usual

27 APRIL | 08.30 UUR BRAFOER HEEMSKERK | ENTREE TENT IS GRATIS

Om 8.30 uur opent Brafoer Heemskerk haar deuren. Speciaal voor de vroege vogels. Beginnen we gewoon nét even wat eerder dan jullie gewend zijn. Zodat jij tijdens het struinen door, lekker even ‘bakkie’ koffie met wat ‘at-the-side’ kunt nemen. En of dat nou onze smaakvolle ‘Kings’ tompouce is. Of een ouderwetse appeltaartje. Welke keuze dan ook. Smullen gegarandeerd. En als je met je tassen vol ‘pre-owned-items’ fijne trek heb gekregen. Kun je gewoon aanschuiven voor je favoriete lunch of diner gerechten. Reserveren is niet verplicht. Maar wel errug handig.

De Neven van Ed

27 APRIL | 14.00 UUR PLEIN HEEMSKERK | ENTREE TENT IS GRATIS

Vanaf 14.00 uur ga jij je en je vrienden ‘warming-uppen’. Want als de neven hun opwachting maken, kun je flink aan de bank. Soms hardrockend, dan weer laidback, maar altijd sfeervol. De zeskoppige band, speelt covers van onder andere: The Doors, Rory Gallagher, Dire Straits, The Rolling Stones, The Beatles en Pink Floyd. Het ene nummer bekender dan het andere – sommige heel bekend – sowiezo kneiter gezellig.

Band 'The Hits'

27 APRIL | 18.00 UUR PLEIN HEEMSKERK | ENTREE TENT IS GRATIS

Dan 18.00 uur. Als de avond valt. Maakt Coverband The Hits haar opwachting. Heerlijke tunes. Fijne dansmoves. Bij ontmoet je elkaar. Na een helse rit Amsterdam. Of gewoon direct als de Kingsnight ‘afterparty’. Verheug je alvast op een veelzijdige repertoire met actuele hits, pakkende classics én onterecht vergeten juweeltjes. Live muziek met karakter, geen flauwigheid. Wat kan je verwachten: populaire pop, rock, soul, reggae, latin, folk, indie, disco en funk. Superstrak gespeeld.

Beverwijk

Koningsdag Beverwijk

Omdat wij bij Brafoer nu eenmaal best-wel-heel-erg van een feestje houden. Dachten we. Is het niet heel erg fijn als we met de Koningsdag in Beverwijk lekker kunnen dansen? Met een borrel erbij? Daar hoefden we dus niet lang over na te denken.

Daarom pak Brafoer Beverwijk dit jaar voor het eerst ook Koningsdag bij de welbekende hoorns. Op het Stationsplein te Beverwijk staan lokale helden ‘ready-to-rock’. Binnen bij Brafoer Beverwijk zelf is het business-as-usual. Kun je borrelen, lunchen en dineren wat de klok slaat. En ondertussen zorgen serieus-gave-lokale bands voor de exact de juiste muzikale toon. Op het Stationsplein.

Borrelen, dansen en.... springen voor de kids!

Natuurlijk zijn we ook de aller kleinste niet vergeten, Want Brafoer zet om 15.00 uur twee grote springkussens neer! Lekker onder de Linden. Zo geniet jij nog een tikkeltje extra tijdens de optredens van deze lokale helden.

Stationsplein

Dus. Resumé. Koningsdag. Stationsplein Beverwijk. Op 27 april 2023. De handen in de lucht. En de keeltjes gesmeerd. Dankzij al die heerlijke lokale tunes. Knal er een cirkel omheen in je agenda. Van 15:00 tot 21:00 uur. Brafoer is beretrots op deze lokale helden. We kunnen dan ook niet wachten om te laten zien dat Beverwijk een fantastische plek is. Een plek vol talent. En heel-erg-veel-gezelligheid. Kaarten? Nope. Niet nodig. Entree is gratis!

line-up

Pavband

15.00 – 15.45 uur

Tommy Inc.

16.00 – 16.45 uur

Shoot the Breeze

17.00 – 17.45 uur

15.00 - 21.00 uur

Ruud Jansen Band

18.00 – 18.45 uur

IT 66

19.00 – 19.45 uur

De Neven van Ed

20.00 – 21.00 uur