Skip to main content

KONINGSNACHt VIER JIJ IN StIJL

KONINGSNACHt VIER JIJ IN StIJL

Koningsnacht Heemskerk

Met fel oranje stift heeft Brafoer deze dag omcirkeld in onze agenda. Wéken kijken we er al naar uit: Willemsday! En als er één weet hoe je een feestje geeft, dan is het onze Koning. Een hele nacht en dag ongegeneerd genieten. Nu zijn we bij Brafoer inmiddels best-wel-wat Koninklijke hectiek gewend. Van Majesteuze cocktails, Vorstelijke wijntjes tot Meesterlijke gerechten. Dat is dagelijkse kost. Maar toch. Als onze koning Willem-Alexander jarig is. Dan doen we er graag een schepje bovenop.

Dus pakken we bij Brafoer Heemskerk met Koningsnacht [én dag] flink uit. Op het Burgemeester Nielenplein stampen in de tent. En. Toch weer een ‘tikkeltje’ eigenwijs. In Brafoer Heemskerk zelf een wat meer ‘sophisticated’-borrel-feestje.

Kings Cocktail Eve

26 APRIL | 19:30 UUR BRAFOER HEEMSKERK

Tot 17.00 uur is het ‘business as usual’. Maar vanaf 19.30 uur kies je voor de tasty “Kings Cocktail Eve”. Een exclusieve avond in Brafoer Heemskerk zelf. Daar geniet jij van onze cocktails. GT bar. de fijnste tunes. tasty bites en more! Zit je heerlijk ontspannen met je ‘besties’. In stijl.

Dus. Scoor ze snel. Jouw tickets voor de exclusieve Kings Cocktail Eve bij Brafoer. Tickets zijn beperkt beschikbaar en kosten 17.50 euro per persoon. (Aan de deur 25 euro p.p). Dat is inclusief een welkomstdrankje. Dan ziet het er toch écht naar uit dat jij Brafoer ook met Koningsnacht niet hoeft te missen.

KOOP JE TICKETS

Paperplane

26 APRIL | 19:00 UUR PLEIN HEEMSKERK | ENTREE TENT IS GRATIS

Koningsnacht? Vanaf 19.00 uur sta jij op het plein bij Brafoer Heemskerk. Want daar staat als vanouds een ‘pre-covid-serieus-lekker-tent’ op het Burgemeester Nielenplein. Met de traditionele heerlijk bekende, maar o zo ruige deuntjes van Paperplane. Dé bekendste feest-rock bands uit Noord-Holland. Met dampende live sets, die je in hoofd en heupen raakt. Entree is gratis. Aight.

Koningsdag Heemskerk

Om 8.30 uur opent Brafoer Heemskerk haar deuren. Speciaal voor de vroege vogels. Beginnen we gewoon nét even wat eerder dan jullie gewend zijn. Zodat jij tijdens het struinen door, lekker even ‘bakkie’ koffie met wat ‘at-the-side’ kunt nemen. En of dat nou onze smaakvolle ‘Kings’ tompouce is. Of een ouderwetse appeltaartje. Welke keuze dan ook. Smullen gegarandeerd. En als je met je tassen vol ‘pre-owned-items’ fijne trek heb gekregen. Kun je gewoon aanschuiven voor je favoriete lunch of diner gerechten.

Tent Burgermeester Nielenplein Heemskerk

Line up: Coming soon!