It's the most geweLdige time oF the year!

Natuurlijk kun je met Kerst in het kringetje zitten naast je tante-die-je-één-keer-per-jaar-ziet. Of de Kerstavond vieren in de sfeervolle huiskamer van je schoonouders. Maar je kunt óók jouw Kerst vieren bij Brafoer, want dan wordt het namelijk wél gezellig. Neem je familie en vrienden mee, want bij Brafoer zit je ook met de Kerstdagen gezellig en eet je goed.
Tijdens de mooiste tijd van het jaar voeren op beide Kerstdagen een best-wel-heel-erg smakelijke Kerstbrunch en een feestelijk Kerstdiner. Met Kerst combineren we dit met onze elgante kant: stoere, verse (streek)gerechten van topkwaliteit geïnspireerd door toegankelijkheid. Maar wel met de nodige Kerstflair en bijbehorende Brafoer-twist.

Tikkeltje eigenwijs Kerst vieren?

We vertelden al dat we een tikkeltje eigenwijs waren en een beetje stoer soms toch ook wel. Maar wel altijd onszelf. Bij ons geen aller-aller-aller-grootste groepen, maar een intiem feestje. Dat scheelt weer. Hoef je dus niet telkens heen en weer te lopen met je bordje. Vechten met wildvreemden om het aller-aller-laatste bolletje carpaccio te scoren. Ho ho ho. Een goed gesprek met mensen om wie we geven: that’s what is all about. Toch? Bij Brafoer zijn we gek op die ongecompliceerde-intieme gezelligheid, want bij Brafoer ontmoet je elkaar.

De brunch bestaat uit een uitgebreid en luxe ensemble dat op tafel zal worden gepresenteerd. Kun je evengoed dus lekker opscheppen tot je die nieuwe riem – die je cadeau hebt gekregen onder de boom terwijl je duidelijk om een nieuwe televisie had gevraagd – even op een wijder standje moet zetten. Een tip: trek die tafelarrangering nou maar naar je toe. Want straks zit je de gehele brunch vast aan… juist. Die. Das dus weer het nadeel van intiem. Dat ook weer wel.

Reserveren kan online. Het is sterk aan te raden tijdig te reserveren. Zeker voor grotere groepen, gezien er tijdens ons intieme feestje maar beperkt plek is voor groepen tot 12 personen.

Specialer, gezelliger kerstdiner

Zeg nou zelf. Hoezo donkere dagen voor Kerst? Geniet bij Brafoer van de welbekende gezelligheid, die zo mogelijk met Kerst toch gewoon nóg leuker is tijdens the-most-wonderful-time? Geniet van onze fantische wijnen en best wel fijne cocktails. Dat maakt het net even sfeervoller. Specialer. Geniet met volle teugen van het eten, drinken en je gezelschap. Making-memories bij Brafoer. Geen haast, geen stress. Geniet. Ontspan. Je bent bij Brafoer in goede handen deze Kerst.

Het kerstdiner op tweede kerstdag zit gezellig vol.

Tijdens ons intieme kerstdiner op eerste kerstdag is er nog beperkt plek. Reserveren kan online voor gezelschappen tot 8 personen.

it's beginning to lOOk a LOt Like kerstmis