1
1

Benefiet Klaverjastoernooi

12 DECEMBER 2022 - AANVANG 19.00 UUR

KAARTEN VOOR HET GOEDE DOEL

Dat Brafoer Stichting Kind en Brandwond een warm hart toedraagt dat is bekend. Want Brafoer is nu eenmaal supa-dupa trots op deze geweldige organisatie. Want je moet er toch niet aan denken. Nope. Maar als het dan toch gebeurt. Dan zijn zij daar. En helpt Kind & Brandwond kinderen met brandwonden om te gaan met hun littekens. Dat is meer-dan-geweldig.

Dus organiseert Brafoer in de ‘Wintergarden’ een Benefiet evenement. Waarvan de opbrengst volledig gaat naar Kind & Brandwond. Dus schrijf je in met een paar vrienden, collega’s of kennissen. Een tafel sponsoren mag ook. Dan zoeken wij de spelers erbij.

We zien jullie graag 12 december 2022 op het Stationsplein te Beverwijk!

WAT IS DAT EIGENLIJK KIND EN BRANDWOND?

‘Even geen slachtoffer zijn’, is een veel gehoorde opmerking van deelnemers over de vakantieweken. Wat is er nou fijner dan volledig jezelf te kunnen zijn en ervaringen te delen met andere kinderen die hetzelfde hebben meegemaakt en weten wat het is om littekens te hebben. En de vakantieweken hebben effect!

Kinderen bloeien op en gaan vol zelfvertrouwen weer naar huis. Stichting Kind & Brandwond ontvangt geen subsidie en wordt gerund door een bevlogen team van vrijwilligers, veelal werkzaam in de brandwondencentra. Dat betekent dat we alle inkomsten voor 100% aan onze doelstellingen kunnen besteden. Voor het organiseren van onze activiteiten voor kinderen met brandwonden, bijvoorbeeld de vakantieweken en het familieweekend zijn we afhankelijk van giften en donaties. Wij zijn ontzettend blij dat Stichting Kind & Brandwond het goede doel is van het Brafoer Klaverjastoernooi.

Meer over de stichting Kind en Brandwond check je hier:

HOE DOE JE MEE?

Voor €150 (en yes, check, check: de opbrengst is volledig voor Stichting Kind & Brandwond) koop je een kaarttafel voor 4 personen. Hiervoor kun je met zijn vieren meedoen aan een fantastisch klaverjasdrive. Maar het aller-aller-belangrijkste; je steunt hiermee de Stichting Kind en Brandwond.

Doe mee en stuur een mail naar [email protected] om je in te schrijven.

SCHRIJF JE IN!